Anya kiszabadul, avagy lánybúcsú a javából

A 69. bejegyzést rendhagyó módon egy kevésbé gyerekes témának szentelném, szóval ha valaki kizárólag Bandiról, illetve a nem mindennapi alakításairól szeretne olvasni az MOST pörgessen tovább.

Az van ugye, hogy van ennek a gyereknek egy anyja is, aki azért szintén tud alkotni ha akar. :)

Márpedig a hétvégén lánybúcsú volt, nem is akármilyen!

Laza rúdtánccal indítottunk, (na meg vodka koktéllal, pálesszel és velkám pezsivel ofkorsz). Pörögtünk, forogtunk, csavarodtunk a rúdon. Megtanultuk a tűzoltós tekeredős figurát, meg volt hullám, ciciki popibe, aztán popibe ciciki, meg amit akartok. Bitang szexik voltunk na, főleg a menyasszony, aki a végén csupa szeretetből eltáncolhatta mindenki előtt a komplett darabot. (Mondjuk ő kapott hozzá egy faszányos tűsarkút, ami azért mindenképpen hitelesebbé tette a performanszot a mi mezítlábas gyapotszedős figurázásunkhoz képest.)

Annyira élveztem, éreztem az őstehetséget, az adott pillanatban komolyan megfordult a fejemben, hogy második lábat növesztek és az órán felbuzdulva felcsapok éjszakai pillangónak… aztán ma visszanéztem a fényképeket! :)

Marad a jog, de hagyjuk is ezt, mert mi már robogtunk is tovább Pestről Budára egy olyan kecóba, amitől konkrétan seggre estem, és az este hátralévő részében nem egyszer feledkeztem bele a kilátásba. (Ha a lánybúcsúhoz tartozó esküvő nem vidéken lenne, tutira rábeszéltem volna a barátosnémat, hogy a szóban forgó teraszon intézze a nászéjszakát.)

Volt itt minden hangulatfény, kaja, zene, kérdések a vőlegényről és még több vodka koktél, meg rosé fröccs. A kérdezz-felelek végül bitang piálásba torkollott, főleg, hogy a jobbomon ülő csáje smasszerra illogatta magát és minden sunnyogási próbálkozásomat meghiúsította. Konkrétan bemószerolt ha nem piáltam.Na jó mondjuk azért korbáccsal nem kellett verni, hogy igyak.

Amikor letudtuk mind a 26 kérdést,  és úgy éreztük, hogy kellőképpen kiokosodtunk a vőlegény múltjáról, méretéről, és szexuális szokásairól, megkaptuk a fellépő szettünket, ami egy zsír kék fészbuk grafikás atléta volt, a létező összes státusz lehetőséggel a hátán. Körbe X-eltük egymást, és nekivágtunk a pesti éjszakának. (Természetesen pélós szívószállal az arcban, ahogy kell.)

Bazilika-Deák-Madách tér

A pia, nyanya-trabanttal jött velünk (a buli legnagyobb ötlete volt max riszpekt érte). Árultunk (na jó csak a menyasszony) tampont pasiknak magyarul, angolul, németül, illetve kotont is természetesen nőknek. (Itt jegyezném meg, hogy a magyar csajok egytől egyig fapinák, kivéve azt a 18-at, akik mi voltunk!! Heh!)

 Húztuk-vontuk a kicsi kocsit, ami egyre jobban száguldott. Fogyott a rosé, meg a pezsi, egyre viccesebbnek tűnt magyar népdalokat ordibálni héliumos lufival az arcunkban a Gödör (bocs Akvárium) tetején, hangosbeszélő szirénázással kísérve.

A Madách téren várt minket a Party Busz. Egy nagy Ikarusz busz kibelezve, füstgéppel, disco gömbbel, fényekkel, zenével, most figyelj: rúddal és mééég több piával. A’szem itt hágott a tetőfokára a hangulat. Én ekkor már nem annyira tudtam odafigyelni, hogy merre járunk, de arra még emlékszem, hogy egy fehérboros üveggel egészen közeli és hosszútávú kapcsolatba bonyolódtam. (Gábi azt mondta, hogy ez a mondat erősen félreérthető, ezért tisztázzuk a dolgokat, az történt, hogy megittam.)

Próbáltál már mozgó buszon táncolás közben piálni? Hát nekem sem ment. Mikor leszálltunk úgy néztem ki, mintha egy zacskó tejet beledobtam volna a ventilátorba, és végig vártam volna, hogy mi történik. Hozzáteszem nem egyedül.

Na hát ebben a fellépő szerkóban érkeztünk meg a Szeparéba, ahol már vártak bennünket. Abban biztos vagyok, hogy hajnali 4-ig táncoltunk, meg abban is, hogy a magas piros pólós srácnak aki megtalált két gyereke van és felesége, (aki februárban félrekefélt). Ráadásul akart róla beszélni!

Összegezve az éjszakát:

- Kibebaszott jó buli volt! (Vagy ahogy a Viktor mondaná: “Aztabüdöskurvafaszba mekkora buli volt.)

- Amire mi biztosan emlékezni fogunk (reméljük a menyasszony is)!

- A pezsgő-vodka-pálesz kombótól még mindig cseszett másnapos vagyok.

- Legalább 4 olyan anyuka volt ott, aki bebizonyította, hogy van élet a szaros pelenka után. (Meg hogy bírják a metált.)

- Három óra alvás a leghatározottabban nem elég a higgadt gyerekneveléshez.

- Az orrszívó porrszívó hangja megspékelve a fába szorult féreg vonyítással másnaposan halálos!

Andi!!

Imádunk, (a sajátunk után ;) ) Neked lesz a legjobb fej férjed a Világon…

Ja! És szombaton megmutatjuk a fiúknak, hogy hogyan mulatnak a CSAJOK!!!!!!!!!

Köszöntem.

 

This entry was posted on vasárnap, augusztus 12th, 2012 at 21:21 and is filed under Mami. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.